Qui Som

Gent Real. Resultats reals.

Nosaltres

INCALA és una institució especialitzada en l’atenció integral, el diagnòstic, la orientació i el tractament de les alteracions de la comunicació, el llenguatge, l’audició, l’alimentació (deglució) i l’aprenentatge.

​El nostre equip d’ especialistes dissenyen i combinen les estratègies d’intervenció més eficaces i innovadores en funció de les característiques de cada pacient, oferint un enfocament integral i personalitzat.

La nostra filosofia de treball és el resultat de les aportacions científiques de la neurociència, més els coneixements basats en l’evidència de la pràctica diària i l’alta capacitat de motivació personal dels professionals de l’equip del centre, compromesos amb la millora continua de la qualitat de vida de les persones ateses.
El nostre mètode de treball és en equip, integral i multidisciplinari. Apostem per la coordinació en xarxa amb tots els professionals i serveis que actuen sobre la persona atesa per tal de valorar i intervenir activament sobre les variables en totes les àrees: personal, familiar, escolar, laboral i social.

INCALA té tres àmbits d’actuació:

– Àmbit Clínic
– Àmbit Docent
– Àmbit R+D+I (Investigació + Desenvolupament + Innovació)

INCALA és un centre de servei a la societat que fa ús de l’expertesa que sobre el factor humà, la neurociència i la comunicació tenen els professionals del seu equip.

A INCALA atenem en català, espanyol i anglès. Per a altres idiomes consultar.


30 Anys de experiència ens avalen

Entitats col·laboradores

Itcan
Gaes
Fundació espanyola de tartamudesa
Salut de persona a persona

Fem-ho Junts

Aprèn, creix, descobreix i explora